woensdag 23 februari 2011

NOTD: China Glaze First Class Ticket

Hello everybody!

Mijn update is wat later dan normaal, sorry!
Dit is First Class Ticket van China Glaze en ik draag 2 laagjes. Dit lakje komt uit de Vintage Vixen Herst 2010 collectie.

My update is a bit later than usual, sorry!
This is First Class Ticket by China Glaze and I'm wearing two coats. This polish is part of the Vintage Vixen Fall 2010 collection.


Het is echt een hele donkerpaarse kleur, maar het was moeilijk om dit in de foto te doen overbrengen dus ik heb ook een foto gemaakt met flits:

It's really a dark purple, but it was kind of hard to photograph, so I also included a picture with flash:


Ik vind paars een leuke kleur ^^ Ik denk dat ik bijna elke nagellak kleur wel leuk vind haha!
Er is wel iets verdrietigs gebeurd terwijl ik deze lak op heb. Mijn nagel is gebroken! :( Dus ik ga maar meteen een nieuwe mani op doen vandaag en mijn nagels netjes vijlen. Ik wist dat het weer een keertje zou gebeuren, het gebeurt op een gegeven moment altijd met de nagel van mijn middelvinger dus ik denk dat ik er gewend aan begin te raken haha!

Wat vinden jullie van deze kleur? En bedankt voor het kijken! :)

I like purples ^^ I think I like almost every colour in a nailpolish haha!
But something sad happened to me while wearing this colour. My nail broke! :( So I'm going to redo my mani today and file the rest of my nails... Oh well, I knew it was going to happen sometime, it always happens with my middlefinger nail so... I think I'm getting used to it haha!

How do you like this colour? And thanks for stopping by! :)
 
Follow my blog with Bloglovin