Dutch

Hallo allemaal!

Bij deze dan een "about me" stukje! Zoals jullie wel begrijpen ben ik dus diegene op de foto hier ;). Het is niet echt mijn beste foto maar it'll do for now! (Niet dat ik ooit positief ben over foto's van mijzelf.. :P)

Ik ben dus Michelle en ik ben 19 jaar. Ik ben jarig op 24 augustus. Ik woon in omgeving Amsterdam en ik ga ook in Amsterdam naar school. Ik studeer namelijk Accountancy aan de HES. Ik zit nu in mijn tweede jaar! Hiervoor heb ik een jaar HBO-rechten gestudeerd aan de HvA, maar dit bleek toch niets voor mij te zijn (teveel lezen! ;)). Hoewel Accountancy wel "mijn ding" is, vind ik het af en toe (vaak...) nog knap lastig! Ik heb namelijk nog steeds erg veel last van wat ik gewend ben geraakt op de havo: met weinig moeite toch voldoendes halen. Helaas is dat nu wel anders! :(

Mijn kleine nagellak obsessie begon ergens in september 2009. Ik had een aantal Barry M lakjes besteld bij Alice&Jo en dat was het
begin van het einde. Langzaamaan begon mijn collectie te groeien en te groeien, en nog steeds wil ik alleen maar meer! Ik ben op dit moment vooral erg van van shimmers en holografische lakjes, maar ik heb zo mijn periodes dat ik juist helemaal into cremes ben. 

Make-up vind ik ook leuk, maar dat is (nog?) niet zo ver ontwikkeld als mijn liefde voor nagellak. Af en toe een ooglookje wanneer ik me verveel of wanneer ik er "mooi" uit wil zien. Ik ben ook niet zo goed in make-up opdoen. Vaak vind ik mijn oogschaduw wel redelijk gelukt maar toch niet af, daar moet toch wat eyeliner bij... en BAM, ooglook verpest door een te dikke lijn eyeliner. 
In de regel ga ik dan ook zonder make-up de deur uit. Ik heb niet eens foundation in mijn bezit... Laatste tijd ben ik wel steeds meer aan het rondneuzen op internet over kwasten en foundation en leuke oogschaduw palettes, blushes, alles, dus wie weet... ;).

Tja, wat kan ik nog meer vertellen? Ik woon gewoon nog thuis, wij hebben drie katten in huis. Mijn favoriete huisdier is dan ook een kat. Ik ben absoluut geen honden mens. Ik vind ze stiekem maar vies. En ze stinken. En je moet ze uitlaten in de stromende regen... Nee, niets voor mij!
Verder weet ik op dit moment niet zoveel te vertellen! Ben ik naar jouw mening echt iets vergeten te melden? Laat het mij weten en dan zal ik kijken of ik het erin kan verwerken! ;)

Bedankt voor het lezen ^^
 
Follow my blog with Bloglovin